Politika zasebnosti Tino d.o.o.

Navodila za zasebnost

Usmerite (»mi« in »mi«) spoštovanje zasebnosti svojih uporabnikov (»vi«) in ste razvili to politiko zasebnosti, da dokažete svojo zavezanost varovanju vaše zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti opisuje informacije, ki jih zbiramo, kako se lahko uporabijo te informacije, s kom se lahko delijo in katere odločitve o takih uporabah in razkritjih. Priporočamo vam, da skrbno preberete ta pravilnik o zasebnosti, ko uporabljate našo aplikacijo ali storitve ali poslujete z nami. Z uporabo našega spletnega mesta, aplikacije ali drugih spletnih storitev (naša »storitev«) sprejemate prakse, opisane v tem pravilniku o zasebnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo prakso glede zasebnosti, si oglejte konec tega pravilnika o zasebnosti za informacije o tem, kako nas kontaktirate.

Informacije, ki jih zbiramo o vas

Zbiramo lahko osebne podatke, vključno z občutljivimi podatki, in druge informacije. »Osebni podatki« pomenijo posamezno prepoznavne informacije, ki bi nam omogočile, da ugotovimo dejansko identiteto določene osebe in stik z njo. Občutljivi podatki vključujejo informacije, poslana sporočila, ime in priimek, naziv delovnega mesta, mobilna številka, seznam vaših znanj, osebno sliko, ki jih po želji zagotovite in ki lahko razkrijejo vašo etnično pripadnost, narodnost, vero in / ali spolno usmerjenost. Če nam zaupate občutljive podatke, soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem občutljivih podatkov, kot to dovoljujejo veljavni zakoni o zasebnosti. Z vašo privilitvijo lahko zbriramo tudi vašo geolokacijsko informaciji v primeru prijave ali odjave iz delovnega mesta. Te informacije lahko zbiramo prek spletnega mesta, mobilne aplikacije ali drugih spletnih storitev. Z uporabo storitve pooblastite nas, da zberemo, razčlenimo in obdržimo podatke v zvezi z zagotavljanjem storitve.

Informacije, ki jih posredujete

V storitev KdajDelam vam bo registrira vaš skrbnik sistema z vašim imenom in priimkom ter email naslovom. Poleg tega lahko zbiramo in hranimo vse osebne podatke, ki jih posredujete med uporabo naše storitve ali na kakšen drug način. To lahko vključuje identifikacijske podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka, in, če poslujete z nami, finančne informacije. Nudite nam lahko tudi fotografijo, če klepetate z drugimi uporabniki programa KdajDelam, nam posredujete vsebino vaših klepetov, in če nas kontaktirate s storitvijo za stranke ali drugo poizvedbo, nam posredujete vsebino tega sporočila.

Uporaba tehnologij za zbiranje informacij

Uporabljamo različne tehnologije za zbiranje informacij iz vaše naprave in vaše dejavnosti na naši storitvi.

Informacije se zbirajo samodejno

Ko obiščete našo storitev, zbiramo podatke iz brskalnika ali naprave samodejno. Te informacije lahko vključujejo vaš naslov IP, ID in vrsto naprave, vrsto in jezik brskalnika, operacijski sistem, ki ga uporablja vaša naprava, čas dostopa, geografsko lokacijo vaše mobilne naprave ob prijavi in odjavi iz delovnega mesta, medtem ko se naša aplikacija aktivno izvaja, in naslov spletnega mesta, na katerega se nanaša.

Piškotki in uporaba piškotkov in podobnih podatkov

Ko obiščete našo storitev, lahko vaši napravi dodelite enega ali več piškotkov ali drugih tehnologij, ki omogočajo personalizacijo za lažji dostop do naše storitve in za prilagoditev vaše izkušnje. Z uporabo piškotka lahko tudi samodejno zbiramo informacije o vaši dejavnosti v naši storitvi, kot so obiskane strani, čas in datum vaših obiskov ter povezave, ki jih kliknete. Če oglašujemo, lahko mi (ali tretje osebe) uporabimo določene podatke, zbrane na naši storitvi, da vam pokažemo, kako oglašujete na drugih spletnih mestih ali aplikacijah.

Pixel oznake

Vdelamo pikselne oznake (imenovane tudi spletne svetilnike ali jasne GIF-e) na spletnih straneh, oglasih in e-poštnih sporočilih. Te majhne, ​​nevidne grafike se uporabljajo za dostop do piškotkov in sledenje dejavnosti uporabnikov (na primer, kolikokrat se stran prikaže). Za merjenje priljubljenosti naših funkcij in storitev uporabljamo pikselne oznake. Oglasna podjetja uporabljajo tudi pikselne oznake za merjenje števila prikazanih oglasov in njihove uspešnosti (na primer, koliko ljudi je kliknilo na oglas).

ID-ji mobilnih naprav

l Če uporabljate našo aplikacijo, uporabljamo ID-je mobilnih naprav (edinstveni identifikator, ki ga je proizvajalec dodelil napravi) ali Oglaševalske ID-je (za iOS 6 in novejše), namesto piškotkov, da vas prepoznajo. To naredimo, da shranimo vaše nastavitve in sledimo vaši uporabi naše aplikacije. V nasprotju s piškotki ID-je naprav ni mogoče izbrisati, oglaševalske ID-je pa lahko ponastavite v »Nastavitvah« v napravi iPhone. Oglaševalska podjetja uporabljajo tudi ID-je naprave ali oglaševalske ID-je za spremljanje uporabe aplikacije, sledenje številu prikazanih oglasov, merjenje uspešnosti oglasov in prikazne oglase, ki so za vas ustreznejši. Podjetja Google Analytics uporabljajo ID-je naprave za sledenje informacijam o uporabi aplikacije.

Informacije, ki jih zbirajo tretje osebe za namene oglaševanja

Ponudnikom storitev, oglaševalskim podjetjem in oglaševalskim omrežjem ter drugim tretjim osebam lahko dovolimo prikaz oglasov na naši storitvi in ​​drugje. Ta podjetja lahko uporabljajo tehnologije za sledenje, kot so piškotki ali spletni svetilniki, za zbiranje informacij o uporabnikih, ki gledajo na svoje oglase ali sodelujejo z njimi. Tretjim osebam ne posredujemo nobenih osebnih podatkov, ki niso prikriti ali ne. Nekatere od teh oglaševalskih podjetij tretjih strani so lahko oglaševalska omrežja, ki so člani mreže oglaševalske pobude, ki ponuja eno samo lokacijo za izločitev ciljanja oglasov iz družb članic (www.networkadvertising.org). Zavrnitev ne bo zmanjšala števila oglasov, ki jih vidite. Če želite izključiti piškotke, ki jih lahko nastavijo podatki tretjih oseb ali oglaševalski partnerji, obiščite http://www.aboutads.info/choices/.

Kako uporabljamo podatke, ki jih zbiramo

Informacije, ki jih zbiramo, lahko uporabimo za:
 • zagotavljamo in izboljšujemo naše izdelke in storitve ter upravljamo naše poslovanje;
 • upravljanje računa in zagotavljanje podpore strankam;
 • opravljajo raziskave in analize o vaši uporabi ali zanimanju za izdelke, storitve ali vsebine naših ali drugih;
 • komunicirati z vami po elektronski pošti, poštni pošti, telefonu in / ali mobilnih napravah o izdelkih ali storitvah, ki bi vas lahko zanimali, bodisi od nas ali od drugih tretjih oseb;
 • razvijati, prikazovati in slediti vsebini in oglaševanju, prilagojenim vašim interesom v naši storitvi in ​​na drugih spletnih mestih, vključno z zagotavljanjem oglasov, ki vam jih posredujemo, ko obiščete druga spletna mesta;
 • analitika spletnih strani ali mobilnih aplikacij;
 • preverite upravičenost in podelite nagrade v zvezi s tekmovanji in nagradnimi igrišči;
 • uveljavljati ali uveljavljati kakršne koli pravice v naših Pogojih uporabe; in
 • opravlja funkcije ali storitve, ki so vam v času zbiranja drugače opisane.
V vseh okoliščinah lahko te funkcije opravljamo neposredno ali uporabimo tretjega prodajalca za izvajanje teh funkcij v našem imenu, ki bo moral uporabiti vaše osebne podatke samo za opravljanje storitev za nas. Če do naše storitve dostopate tudi iz socialne platforme tretje osebe, kot je Facebook, lahko podatke, ki niso osebni, delimo s to platformo v obsegu, ki ga dovoljuje vaše soglasje z njim in njegove nastavitve zasebnosti.

S katerimi delimo vaše podatke
Informacije v skupni rabi z drugimi uporabniki

Ko se registrirate kot uporabnik storitve KdajDelam, bodo drugi uporabniki storitve lahko videli vaša sporočila, ki so namenjena njim ali skupine katere član ste, in zahteve po zamenjavi delovne izmene.

Osebne informacije

Vaših osebnih podatkov ne delimo z drugimi, razen kot je navedeno v tej politiki zasebnosti ali ko vas obvestimo in vam damo priložnost, da se odločite, da ne boste delili vaših osebnih podatkov. Osebne podatke lahko delimo z:
 • Ponudniki storitev: Informacije, vključno z osebnimi in finančnimi informacijami, lahko posredujemo tretjim osebam, ki v našem imenu opravljajo določene storitve. Te storitve lahko vključujejo izpolnjevanje naročil, zagotavljanje storitev za stranke in pomoč pri trženju, izvajanje poslovnih in prodajnih analiz, sledenje oglasom in analitiko, preglede članov, podporo funkcionalnosti storitve in podporo tekmovanj, nagradnih iger, anket in drugih funkcij, ki jih ponuja naša storitev. Ti ponudniki storitev imajo lahko dostop do osebnih podatkov, ki so potrebni za opravljanje njihovih funkcij, vendar jim ni dovoljeno deliti ali uporabljati teh informacij za druge namene.
 • Druge situacije: Vaše podatke, vključno z osebnimi podatki, bomo lahko razkrili:
  • Kot odgovor na poziv ali podoben preiskovalni zahtevek, sodni nalog ali prošnja za sodelovanje s strani organov pregona ali druge vladne agencije; uveljavljati ali uveljavljati naše zakonske pravice; braniti pred sodnimi zahtevki; ali kako drugače zahteva zakon. V takšnih primerih lahko sprožimo ali opustimo vsak pravni ugovor ali pravico, ki nam je na voljo.
  • Kadar menimo, da je razkritje primerno v povezavi s prizadevanji za preiskovanje, preprečevanje ali izvajanje drugih ukrepov v zvezi z nezakonitimi dejavnostmi, sumi goljufije ali drugimi nepravilnostmi; zaščititi in braniti pravice, lastnino ali varnost našega podjetja, naših uporabnikov, naših zaposlenih ali drugih; upoštevanje veljavne zakonodaje ali sodelovanje z organi pregona; ali za uveljavljanje naših Pogojev uporabe ali drugih sporazumov ali pravilnikov.
  • V povezavi s precejšnjo korporativno transakcijo, kot je prodaja našega podjetja, odsvojitev, združitev, konsolidacija ali prodaja premoženja ali v malo verjetnem primeru stečaja.
 • Zbirni in / ali neosebni podatki: Lahko uporabljamo in delimo neosebne podatke, ki jih zberemo v kateri koli od zgornjih okoliščin. Lahko ga tudi delimo z drugimi podjetji in tretjimi osebami, da razvijemo in zagotovimo ciljno oglaševanje na naši storitvi ter na spletnih mestih ali aplikacijah tretjih oseb ter da analiziramo in poročamo o oglaševanju, ki ga vidite. Neosebne podatke, ki jih zbiramo, lahko združujemo z dodatnimi neosebnimi podatki, zbranimi iz drugih virov. Zbrane, neosebne podatke ali osebne podatke lahko delimo tudi v obliki, ki ni berljiva, za ljudi, ki jih ni mogoče brati, s tretjimi osebami, vključno s svetovalci, oglaševalci in vlagatelji, za namene izvajanja splošne poslovne analize, oglaševanja, trženja ali drugih poslovnih dejavnosti. namene. Lahko na primer vključimo ponudnika podatkov, ki lahko od vas zbira podatke spletnega dnevnika (vključno z naslovom IP in informacijami o vašem brskalniku ali operacijskem sistemu), ali da v vašem brskalniku namesti ali prepozna poseben piškotek, ki vam omogoča prejemanje prilagojenih oglasov ali vsebine. . Piškotki lahko vplivajo na de-identificirane demografske ali druge podatke, povezane s podatki, ki ste nam jih prostovoljno posredovali (kot je vaš e-poštni naslov), ki jih lahko delimo s ponudnikom podatkov samo v razpršeni, ne berljivi obliki. Vaše podatke o geolokaciji lahko delimo tudi z nepooblaščeno obliko s tretjimi osebami za zgoraj navedene namene.

Ne sledite razkritju

Ne sledi (“DNT”) je prednost zasebnosti, ki jo uporabniki lahko nastavijo v svojih spletnih brskalnikih. DNT je način, s katerim uporabniki obveščajo spletne strani in storitve, da ne želijo določenih podatkov o obiskih spletnih strani, zbranih v daljšem časovnem obdobju in na spletnih mestih ali spletnih storitvah. Zavezani smo, da vam bomo dali smiselne odločitve glede podatkov, ki jih zbiramo, zato vam nudimo povezave za zavrnitev zgoraj. Vendar pa ne prepoznamo ali se odzivamo na signale DNT, saj internetna industrija skuša natančno določiti, kaj pomeni DNT, kaj pomeni ravnati v skladu z DNT, in skupen pristop k odzivanju na DNT.

Spletne strani tretjih oseb

Na naši storitvi obstaja več mest, kjer lahko kliknete povezavo za dostop do drugih spletnih mest, ki ne delujejo v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Na primer, če kliknete na oglas na naši storitvi, boste morda odpeljali na spletno mesto, ki ga ne nadziramo. Ta spletna mesta tretjih oseb lahko neodvisno zahtevajo in zbirajo informacije, vključno z osebnimi podatki, od vas in v nekaterih primerih nam posredujejo informacije o vaših dejavnostih na teh spletnih straneh. Priporočamo, da si ogledate izjave o zasebnosti vseh spletnih mest tretjih oseb, ki jih obiščete, tako da kliknete povezavo »zasebnost«, ki se običajno nahaja na dnu spletne strani, ki jo obiščete.

Kako lahko dostopate do vaših podatkov in jih popravljate

Če imate račun KdajDelam, lahko pregledate in posodobite svoje osebne podatke v storitvi, tako da odprete svoj račun in greste v svoj profil. Veljavni zakoni o zasebnosti vam lahko dovoljujejo dostop do in / ali zahtevanje popravka napak ali opustitev v vaših osebnih podatkih, ki so v naši hrambi ali pod našim nadzorom. To vključuje:
 • Identifikacija osebnih podatkov pod našo skrbnostjo ali nadzorom; in
 • Podatki o tem, kako lahko osebne podatke, ki so pod našim nadzorom, uporabljajo ali so jih uporabljali.
Na zahteve bomo odgovorili v roku, ki ga dovoljujejo vsi veljavni zakoni o zasebnosti, in se bomo potrudili, da se bomo odzvali čim natančneje in v celoti. Vsi popravki osebnih podatkov bodo takoj poslani vsaki organizaciji, ki ji je bila razkrita. V nekaterih izjemnih okoliščinah morda ne bomo mogli zagotoviti dostopa do določenih osebnih podatkov, ki jih imamo. Iz varnostnih razlogov uradnik za zasebnost ne more dostopati do vseh osebnih podatkov in jih ne more spremeniti. Če dostopa ali popravkov ni mogoče zagotoviti, bomo o razlogih za zavrnitev v roku 30 dni pisno obvestili posameznika, ki je vložil zahtevo.

Hramba podatkov

Vaše podatke hranimo le, dokler jih potrebujemo za zakonite poslovne namene in kot to dovoljujejo veljavne zakonske zahteve. Če zaprete svoj račun, bomo ohranili določene podatke za analitične namene in celovitost hrambe podatkov ter preprečili goljufije, uveljavili naše pogoje uporabe, sprejeli ukrepe, za katere menimo, da so potrebni za zaščito integritete naše storitve ali naših uporabnikov, ali za druge drugače dovoljene z zakonom. Poleg tega, če so določene informacije že posredovane tretjim osebam, kot je opisano v tej politiki zasebnosti, bo ohranitev teh informacij predmet politik teh tretjih oseb.

Vaše izbire glede zbiranja in uporabe vaših podatkov

 • Lahko se odločite, da nam ne boste posredovali določenih informacij, vendar lahko to povzroči, da ne morete uporabljati določenih funkcij naše storitve, kot naprimer prijava in odjava iz delovnega mesta
 • Naša storitev lahko dostavi obvestila tudi v vaš telefon ali mobilno napravo. Ta obvestila lahko onemogočite tako, da v aplikaciji izberete »Nastavitve aplikacije« ali pa spremenite nastavitve v mobilni napravi.
 • Prav tako lahko nadzorujete podatke, ki jih zbirajo piškotki. Piškotke lahko izbrišete ali zavrnete tako, da spremenite nastavitve brskalnika. Kliknite »pomoč« v orodni vrstici večine brskalnikov za navodila.

Kako zaščitimo vaše osebne podatke

Za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom in razkritjem sprejemamo varnostne ukrepe. Vendar noben sistem ni popolnoma varen. Torej, čeprav bomo sprejeli ukrepe za varovanje vaših podatkov, ne obljubljamo, in ne smete pričakovati, da bodo vaši osebni podatki, klepeti ali druga sporočila vedno varni. Uporabniki bi morali skrbeti tudi, kako ravnati in razkriti svoje osebne podatke, in se izogibati pošiljanju osebnih podatkov z nezanesljivim e-poštnim sporočilom. Za informacije o tem, kako se zaščititi pred krajo identitete, obiščite spletno stran CERT https://www.cert.si/si/varnostne-groznje/kraja-identitete/.

Strinjate se, da lahko komuniciramo z vami elektronsko glede varnosti, zasebnosti in upravnih vprašanj, kot so kršitve varnosti. V naši službi lahko objavimo obvestilo, če pride do kršitve varnosti. Lahko vam pošljemo tudi e-poštno sporočilo na e-poštni naslov, ki ste nam ga posredovali. Morda imate zakonsko pravico, da to obvestilo prejmete v pisni obliki. Če želite prejeti brezplačno pisno obvestilo o kršitvi varnosti (ali umakniti soglasje od prejemanja elektronskega obvestila), nas o tem obvestite na info@kdajdelam.si.

Informacije, ki jih posredujete o sebi med uporabo naše storitve Na naši storitvi nudimo področja, kjer lahko objavljate podatke o sebi in drugih ter komunicirate z drugimi. Takšna sporočila urejajo naši Pogoji uporabe. Kadarkoli prostovoljno razkrijete osebne podatke na javno vidnih straneh, bodo te informacije javno dostopne in jih lahko zbirajo in uporabljajo drugi. Če na primer objavite svoj e-poštni naslov, boste morda prejeli neželena sporočila. Ne moremo nadzorovati, kdo bere vašo objavo, ali kaj lahko drugi uporabniki počnejo z informacijami, ki ste jih prostovoljno objavili, zato vam svetujemo, da v zvezi z vašimi osebnimi podatki izvajate diskrecijo in previdnost.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

To politiko o zasebnosti bomo občasno posodabljali, tako da bo odražala spremembe v zakonodaji, postopke zbiranja in uporabe podatkov, značilnosti naše storitve ali napredek v tehnologiji. Ko bomo objavili spremembe tega pravilnika o zasebnosti, bomo pregledali datum »zadnje posodobitve« na vrhu tega pravilnika o zasebnosti, ki bo objavljen na www.KdajDelam.si, zato morate redno preverjati, ali najnovejšo različico, ki se uporablja. Če bomo bistveno spremenili to politiko zasebnosti, vas bomo obvestili o spremembah z razumnimi sredstvi, ki lahko vključujejo obvestila prek storitev ali po elektronski pošti. Pozorno preglejte spremembe. Vaša nadaljnja uporaba storitev po objavljanju sprememb tega pravilnika pomeni, da se strinjate s spremembami in jih sprejmete.

Kako nas kontaktirati

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, nam pišite po e-pošti ali po pošti, kot sledi:
info@kdajdelam.si